Recentie

Ervaringen van cliënten

” Is boodschappen doen ingewikkeld als je een allergie hebt?
Nou, toen ik net te horen had gekregen dat ik bepaalde voedingsmiddelen moest gaan vermijden, vond ik dat heel moeilijk. Lees: huilend de supermarkt uit!
Inmiddels kan ik redelijk mijn weg vinden in de supermarkt en weet ik welke producten ik wel of niet kan nemen. Van sommige producten lees ik de verpakking al niet eens meer, omdat ik er al vanuit ga dat ik het niet kan eten. Dit gaat tegenwoordig zonder huilen.

Toch jammer, deze ’tunnelvisie’, want er blijkt door de jaren heen veel veranderd te zijn en er zijn genoeg producten die ik wél kan eten, maar waar ik uit gewoonte niet eens meer naar om kijk.

Minca nam mij op ‘Safari door de supermarkt’. Ze weet goed de nadruk te leggen op wat je wél kunt eten en hoe je daarmee kunt variëren, zodat je niet steeds hetzelfde hoeft te eten. Ik kreeg bruikbare tips om tóch een bepaalde smaak te creëren, zonder allergenen binnen te krijgen.

Aan het einde van de safari had ik de ingrediënten voor een heerlijke curry in m’n wagentje en kon ik een heerlijk gerecht toevoegen aan mijn recepten. “