Kinderen en voedselallergie

Kinderen en voedselallergie, dat kan een groot probleem zijn. Als je kind ook nog eens niets lust dan wil je als ouder er alles aan doen om ze toch te laten eten. En dat kan je tot wanhoop drijven.

Daar kan ik je mee helpen.

Tijdens een telefoongesprek inventariseer ik wat het probleem is en waar jouw kind allergisch voor is. Ook vraag ik wat je kind het allerlekkerst vindt. Met die informatie maak ik een lekker receptje wat je kunt proberen.

Tijdens een consult bij je thuis of op een neutrale plek (i.v.m. corona) bespreken wij de eetproblemen van je kind, vraag ik hoe het receptje beviel en geef ik wat tips en trucjes om je kind gezond te laten eten.

Ook geef ik je 5 recepten waar je mee aan de slag kunt.

Heeft jouw kind een voedselallergie of wil je meer weten over kinderen en voedselallergie?
Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Kinderen en voedselallergie