Kookclinic

Hoe fijn zou een kookclinic zijn, die gericht is op het maken van gerechten als je een voedselallergie hebt? Waar je leert om heerlijke gerechten te maken met producten die passen in jouw voedingspatroon.

Veel mensen zijn gewend om met pakjes en zakjes te koken.
Kant en klare pakjes en zakjes bevatten vaak veel onnatuurlijke toegevoegde stoffen. Wanneer je een voedselallergie of intolerantie hebt, kan koken zoals je het gewend was, lastig worden.

Ik maak je leven makkelijker als het gaat om koken met een voedselallergie. Wanneer je altijd bent gewend om met pakjes en zakjes te koken en dat nu niet meer kan vanwege je allergie, dan leer ik je 1 op 1, in 3,5 uur basisrecepten te maken waardoor je toch lekker en makkelijk kunt eten.

In de kookclinic van “Safari door de Supermarkt” wordt je in 3,5 uur tijd de basis van het koken uitgelegd, zodat je die pakjes en zakjes niet meer nodig hebt. Daarnaast krijg je tijdens de clinic tips hoe je lekker kunt koken als je een voedselallergie hebt. En we gaan natuurlijk ook zelf aan de slag, zodat je meteen weet hoe het moet. Je kunt de clinic boeken aansluitend op een
“Safari door de Supermarkt” of op een ander tijdstip.

1 op 1 kookclinic  € 293,- per persoon

Kookclinic

Ik wil graag een 1 op 1 kookclinic